« Tilbage til forsiden

Keratin behandling hos salon

Hvad kan du forvente?

Når du ankommer til salonen, er processen som følger:

  1. Stylisten starter med at rense dit hår med en bestemt shampoo for at forberede dit hår til det optimale glatnings resultat.
  2. Når dit hår er blevet hånklæde tørt, vil stylisten opdele dit hår i sektioner og begynde at rede produktet ind i håret, gennem hver sektion. Dette sker fra rod til spids, ved let at påføre behandlingen på håret.
  3. Keratin behandlingen vil omgive hvert enkelt hårstrå med det beskyttende protein lag for at udjævne og flade hvert enkelt hårstrå.
  4. Stylisten vil derefter føntørre dit hår så lige som muligt med en flad eller rund børste.
  5. Når håret er tørt, vil stylisten opdele håret i fire sektioner og begynde at bruge et glatte jern til yderligere at glatte håret i små sektioner.
  6. Produktet får lov til at virke i håret, og alt afhængigt af hvilket produkt den valgte salon bruger, vil dit hår enten blive vasket igen med en shampoo eller også bliver du bedt om at holde dit hår tørt (undgå vask) i 24 til 72 timer.

Dit hår er nu keratin behandlet.

Efter behandlingen

Som sagt er der nogle produkter der kræver at håret bliver holdt tørt de næste 2-3 døgn. Derudover er det vigtigt at benytte sig af produkter der hjælper med at vedligeholde behandlingen.

Hos nogle saloner vil du efter endt behandling få/købe shampoo, balsam eller keratin baserede olier, som er med til at vedligeholde behandlingen, så du får mest muligt ud af din keratin behandling.

Det er forskelligt fra hår type til hår type, men en keratin behandling holder typisk mellem 1 måned og helt op til 3 måneder. Jeg har dog selv oplevet at mine behandling har holdt ret godt i 4 måneder, hvorefter jeg kunne mærke at det var ved at være tid til en ny behandling.

Priser

Keratin behandlinger hos saloner koster alt fra 1000kr og opefter. Hovedstads området og de mere kendte saloner er typisk lidt dyre. De fleste saloner kræver en tidsbestilling, da behandlingen tager 1-3 timer at udføre alt afhængigt af længden af dit hår.

Dertil kommer tilkøb af vedligeholdelses produkter, som er alt fra shampoo, balsam og serumer. Nogle saloner plejer at give disse produkter med i behandlingsprisen, men spørg evt inden tidsbestilling om dette er sagen for din salon.

Det er en god ide at holde øje med deal siderne da der til tider er op til 50% rabat på keratin behandlinger. Hold derfor også øje med denne her side, så vil jeg give besked når der er gode tilbud rundt omkring.

 

Inden du vælger salon

Saloner bruger forskellige produkter og det er anbefalet at du ringer ind og spørg salonen om hvilket produkt de bruger, så du kan undersøge ingredienserne. Jeg har skrevet lidt om de forskellige advarsler omkring keratin behandlinger, og hvilke ingredienser man skal passe på. Du kan læse mere om det her.